Det här projektet började med att jag fick en skiss som visade ungefär hur det var tänkt att bokhyllan skulle se ut. Här ser ni hur skissen ser ut och rummet som det är tänkt att bokhyllan skall vara i. Det är drygt 3 meter i takhöjd och på mitten av väggen finns en vacker gammal dörr som ger rummet karaktär.

 

Bokhyllan byggs

Bokhyllan byggdes på plats för att maximalt utnyttja ytan. Från skissen hade ritningar tagits fram och detaljer lagts till för att skapa rätt känsla.  I konstruktionen drogs el för att kunna ha belysning och mediautrustning utan att sladdar syns. Effekten blir en vacker vägg med plats för både böcker, TV och kontorsdel. Belysningen bidrar till att skapa en bra känsla i rummet. Bokhyllan har också anpassats för att den vackra dörren skall ha sin naturliga plats och inte gömmas.

 

 

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *